Projectmanagement

Het succes van een project valt of staat met de betrokkenheid en de deskundigheid van het hele projectteam.
Heldere communicatie onderling en met belanghebbenden, zijn voorwaarden voor het bereiken van de resultaten die u voor ogen heeft.

beeldverhaal
U-consultancy begeleidt met veel enthousiasme projecten in de toeristische en vrije tijdssector. Deze branche heeft een belangrijke rol in het bevorderen van ruimtelijke kwaliteit en valt of staat bij actieve betrokkenheid van regionale ondernemers.

Door toenemende concurrentie hebben regio’s een groeiende behoefte om zich te onderscheiden. Een belangrijke rol in de vrijetijdseconomie is weggelegd voor ‘Regionale Beeldverhalen’. Dit zijn geen theoretische verbeterplannen, maar inspirerende verhalen die richting geven aan bestaande initiatieven en nieuwe initiatieven uitlokken. Beeldverhalen zorgen voor een gedeelde beleving bij overheden, bedrijven en evenementenorganisaties. Ze geven richting aan de gewenste ontwikkeling van de regio die een verrijking voor zowel het bedrijf als het landschap betekenen.

U-consultancy voert projecten uit die de economische vitaliteit van de regio bevorderen en de aanwezige gebiedskwaliteiten ondersteunen of bevorderen. Meer doen met het mooie dat de regio te bieden heeft, zowel wat betreft natuur, voorzieningen als mensen!


Neemt u ook een kijkje in de portfolio van U-consultancy?
Vraag via het contactformulier om meer informatie of een persoonlijk gesprek.